Perron 1 Huisartsen Tilburg

Afspraken

Lees voor het maken van een afspraak onderstaande informatie goed door! Wilt u er voor zorgen dat u ruim op tijd, minstens 10 minuten voor het tijdstip dat u uw afspraak heeft, aanwezig bent.

Spreekuur op afspraak

Een afspraak kunt u telefonisch maken, of heeft u een andere vraag, bel dan met onze praktijk: 013 - 581 0065 - optie 3 of meldt u aan de balie van onze praktijk. U kunt in de ochtend bellen tot 9.30 uur om een afspraak te maken, daarna is het alleen mogelijk in het geval van spoed en voor andere vragen/uitslagen. Het spreekuur is uitsluitend op afspraak. De assistente vraagt u naar de reden van uw komst. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om een zo goed mogelijke inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten en zo ook voldoende tijd te kunnen reserveren.

De assistente is - net als de huisarts - verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan en valt onder de regels van het beroepsgeheim.

Online afspraak maken via Mijngezondheid.net
Maak online een afspraak met uw huisarts en apotheek. Een afspraak maken kan 24 uur per dag; deze afspraak komt direct in de agenda van uw huisarts of apotheek te staan. U kunt de afspraak toevoegen aan uw eigen agenda en via de mail een bevestiging en herinnering ontvangen.

Meer tijd?

Een afspraak bij uw huisarts duurt normaal maximaal 10 minuten. Maar heeft u meerdere klachten of vragen, geef dit dan aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Vakantieperiode

Omdat er minder huisartsen aanwezig zijn tijdens de vakantieperiode zijn wij net als andere huisartsenpraktijken genoodzaakt enkele maatregelen te nemen om de kwaliteit van de zorg te waarborgen.

We beperken reguliere controles zoals het meten van bloeddrukken, het maken van uitstrijkjes, of het bespreken van afbouwen van medicijnen. Ook het maken van dubbele afspraken is in deze periode slechts beperkt mogelijk.

Wij verzoeken u om niet-dringende zaken uit te stellen tot na de vakantiedrukte.

Openingstijden

De praktijk is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Tussen 12.00 en 13.00 krijgt u i.v.m lunchpauze, een antwoordapparaat. Voor levensbedreigende spoedgevallen kunt u menukeuze 1 kiezen.

Buiten kantoortijden dient u te bellen met de Huisartsenpost Midden Brabant; telefoonnummer 085 - 53 60 300.

Tijdens afwezigheid van uw huisarts, wordt er waargenomen door een andere huisarts, dit wordt altijd op het antwoordapparaat vermeld of kijk op de poster op het raam. Om de drukte tijdens vakanties en nascholingen op te vangen kan er ook af en toe een zogenaamd waarnemend huisarts in onze praktijk werkzaam zijn.

Verhinderd?

Als een reeds gemaakte afspraak niet kan doorgaan, vragen wij u dit tijdig, maximaal 24 uur van te voren, door te geven.

 

stethoscoop huisarts