Perron 1 Huisartsen Tilburg

Actueel

november 23

Medicoo appt stopt voor onze praktijk
 

De Medicoo appt stopt voor onze praktijk per 2 november 2023. 

Wij gaan ons meer toespitsen op het reeds binnen onze praktijk bestaande MijnMGn 

U kunt de app voor MijnMGn downloaden. Zie hiervoor onze site

 

Terug naar boven »

najaar 2023

Griepvaccinaties
 

De jaarlijkse griepcampagne komt er weer aan.

De griepprikken zullen weer gegeven gaan worden in de praktijk aan de Groeseindstraat 64 te Tilburg op:

- Donderdag 9 november van 14-17 uur

- Vrijdag 10 november van 14-17 uur

In 2023 krijgen alle mensen die in dat jaar 63 tot en met 66  jaar worden (1-1-1957 t/m 31-12 1960, een uitnodiging voor pneumokokkenvaccinatie.

 

Terug naar boven »

juli 2023

Vakantie sluiting / Practice closed
 

Beste patienten,

Als gevolg van de zomervakantie is de praktijk gesloten van maandag 3 juli t/m vrijdag 21 juli 2023

Voor spoedgevallen, die niet kunnen wachten, kunt u contact opnemen met Groot Huisartsenzorg, Groeseindstraat 64 te Tilburg, telefoonnummer 013-5454807

U kunt ook contact opnemen via de Medicoo app, druk op deze link en scan de QR code en u komt in de chat omgeving

 

Due to summer holiday the practice will be closed from monday 3rd of july until friday the 21nd of july 2023.

Only for urgent questions that cannot wait, you can contact the practice of doctor Groot, which can be reached by telephone via number 013-5454807 (Groeseindstraat 64 Tilburg)

In addition, you can ask your daily health question directly via the Medicoo app. Renewal of medication can be requested via your own pharmacy.

 

 

 

Terug naar boven »

Nieuw! Stel je gezondheidsvraag via Medicoo
 

Stel uw gezondheidsvraag vanaf nu direct via de chat
Geen afspraak meer nodig met Medicoo.

Een vervelend hoestje, een plekje op uw huid dat u niet vertrouwt of zit u al een tijdje niet zo lekker in uw vel.

Vanaf 15 mei 2023 bieden wij u de mogelijkheid om met de Medicoo app direct uw gezondheidsvraag te stellen via de chat. U krijgt dan gemakkelijk en snel een persoonlijk advies van een medisch team, waar wij als praktijk mee samenwerken. Dit is voor eenvoudige vragen of klachten over uw gezondheid waarvoor u niet per se naar de praktijk hoeft te komen. U kunt eventueel ook een foto van de klacht meesturen in de chat zodat deze beoordeeld kan worden.

Mocht het nodig zijn, dan wordt er een beeldbelconsult met een huisarts ingepland. Of u wordt alsnog doorverwezen naar onze praktijk voor een fysieke afspraak.

NB: Dit is NIET geschikt voor SPOED, het opvragen van uitslagen of aanvragen van recepten.

Download de Medicoo app, registreer u en u kunt direct uw vraag stellen. 7 dagen per week, van 7:00 uur tot 23:00 en in het weekend van 9:00 uur tot 21:00 uur. https://medicoo.nl/

 

Questions about your health?
There’s always a doctor available!

You’ll receive personal suggestions from a medical team quickly and easily. It’s great for when you have questions or concerns about your health and a visit to your doctor isn’t always necessary.

 

You can also send photographs via chat. If necessary, we can then refer you to a doctor, who will receive the referral directly from us.

 

Our medical team is ready to help you – via chat or online video consultation. During the day, in the evenings and at the weekend.

 

NB: This is NOT suitable for urgent questions, requesting results or prescription requests.

       

 

 

Terug naar boven »

 

Januari 2023

huisarts Dommeck stopt bij perron 1 huisartsen
 

Beste allemaal,

Bij deze wil ik u mededelen dat ik per 1 maart 2023 niet meer werkzaam zal zijn bij perron 1 huisartsen. Ik heb hier met veel plezier en enthousiasme gewerkt, maar het is tijd voor een nieuwe stap. Ik ga als waarnemend huisarts in de regio werken bij verschillende praktijken.

Ik wens iedereen een goede gezondheid toe en wellicht tot ziens!

Stijn Dommeck, huisarts

 

Terug naar boven »

10-10-22

Griepvaccinaties
 

Op donderdag 10 november en vrijdag 11 november 2022 geven wij de griepvaccinaties. Locatie Groeseindstraat 64.


Indien u ook een COVID herhalingsprik gaat halen op dezelfde dag of dichtbij de geplande griepvaccinatie, dan maakt dat niets uit. Beide vaccinaties kunnen tegelijk of kort na elkaar gezet worden!

 

Terug naar boven »

Oktober 2022

Respect #doeislief
 

Vrijwel dagelijks worden medewerkers van onze praktijk geconfronteerd met onheuse bejegening aan de telefoon, aan de balie of in de spreekkamer. Hierbij gaat het om zeer onvriendelijke opmerkingen, snauwen, dreigende en dwingende uitingen en een enkele keer zelfs ronduit intimiderend gedrag.

Vanaf vandaag schenken wij daar met de consumentvriendelijke campagne #DOESLIEF aandacht aan.

Wij doen ons uiterste best om uw medische hulpvragen correct te behandelen. Om de juiste hulpvraag, op het juiste moment bij de juiste hulpverlener te krijgen, worden door de assistenten enkele belangrijke vragen gesteld.

Daarmee kunnen zij de urgentie bepalen en zorgen dat u op de juiste manier geholpen wordt. Dat kan ook inhouden dat de assistente u zelfstandig informatie en/of advies geeft. Hiervoor zijn afspraken gemaakt met de huisartsen en de assistenten zijn hiervoor speciaal opgeleid. Deze adviezen worden altijd door de huisarts gecontroleerd.

Daarnaast zijn wij allemaal verplicht ons te houden aan de regelgeving die gesteld is aan het leveren van zorg en daar houden wij ons ook aan.

Dit betekent dat we niet altijd volledig aan uw verwachtingen of wensen kunnen voldoen en we begrijpen dat dat soms frustrerend kan zijn.

We staan dan ook open voor alle feedback die op een respectvolle manier aan ons gegeven wordt.

 

Terug naar boven »

Augustus 2022

Praktijk gesloten voor nieuwe patienten
 

Vanaf maandag 15 augustus 2022 is de praktijk gesloten voor nieuwe patienten.

Gezien de huidige krapte op de arbeidsmarkt in de zorg en het langdurig uitvallen van een van de artsen, zijn er geen mogelijkheden meer om patienten aan te nemen. Indien dit verandert, dan communiceren we dat weer via de site.

The practice is closed to new patients.

The practice is ALSO closed for new international students

 

 

Terug naar boven »

27 juni 2022

Wij voeren actie voor goede huisartsenzorg
 

Wij voeren actie voor goede huisartsenzorg

Van maandag 27 juni tot en met vrijdag 1 juli voert onze praktijk, samen met alle andere huisartsen in Nederland, actie om aandacht te vragen voor de druk op de huisartsenzorg. 

Dat doen we in het belang van al onze patiënten. We vinden dat in Nederland iedereen terecht moet kunnen bij een huisarts. Maar dat staat onder druk. De werkdruk in de huisartsenzorg is te hoog en wanneer we patiënten verwijzen naar het ziekenhuis en de ggz zijn er veel te lange wachtlijsten. 

We willen:

- meer tijd hebben voor onze patiënten;

- minder drukte in de avond-, nacht- en weekenddiensten;

- betaalbare huisvesting voor alle huisartsenpraktijken;

- dat de wachtlijsten in ziekenhuizen, de ggz en jeugdzorg worden opgelost.

Op vrijdag[middag] 1 juli gaan we met veel huisartsen en medewerkers naar het Malieveld in Den Haag voor een manifestatie. Daarom is onze praktijk die middag gesloten vanaf 12 uur. Voor levensbedreigende spoedgevallen kunt u contact opnemen met praktijk Lovenich te bereiken via 013-581 22 81

 

Wilt u ons steunen in deze actie? Kijk op www.huisartseninactie.nl/doe-mee/ hoe u dat kunt doen.

 

Terug naar boven »

februari 2022

Vakantie praktijk
 

De praktijk is in verband met vakantie gesloten van dinsdag 15 februari t/m vrijdag 25 februari 2022.

Voor dringende medische zaken, die niet kunnen wachten, kunt u contact opnemen met de praktijk Groot Huisartsenzorg, Groeseindstraat 64 te Tilburg. Telefoonnummer 013-5454807

Herhaalrecepten kunt u gewoon inspreken, zoals u dat gewend bent, via optie 2 (013-5810065)

Afspraken met de Praktijkondersteuner of GGz gaan gewoon door volgens afspraak

The practice is closed for holidays from Tuesday 15 February to Friday 25 February 2022.

For urgent medical matters that cannot wait, you can contact the Groot Huisartsenzorg practice, Groeseindstraat 64 in Tilburg. Phone number 013-5454807

You can simply record repeat prescriptions, as you are used to, via 013-5810065 option 2

Appointments with the Practice nurse or GGz continue according to appointment

 

Terug naar boven »

januari 2022

Afwezigheid dokter Dommeck
 

Beste patienten,

Helaas is dokter Dommeck de komende tijd niet aanwezig op de praktijk in verband met ziekte. Wij hebben zo goed mogelijk gezorgd voor vervanging en we proberen de zorg daar waar het kan te continueren. Helaas kan het soms leiden tot iets langere wachttijden. Wij rekenen op uw begrip!

Unfortunately, doctor Dommeck will not be present at the practice for the foreseeable future due to illness. We have provided as much as possible for replacement and we try to continue the care where possible. Unfortunately, it can sometimes lead to slightly longer waiting times. We count on your understanding!

Met vriendelijk groet,

Team Perron 1 huisartsen

 

 

Terug naar boven »

22 december 2021

Vakantie praktijk
 

De praktijk is gesloten i.v.m. kerstvakantie van 23/12/2021 t/m 2/1/2022. Voor medische spoedgevallen die niet kunnen wachten, kunt u contact opnemen met Groot Huisartsenzorg, Groeseindstraat 64 Tilburg telefoonnummer 013-5454807

The practice is closed due to Christmas holidays from 23/12/2021 to 2/1/2022. For medical emergencies that cannot wait, you can contact Groot Huisartsenzorg, Groeseindstraat 64 Tilburg, telephone number 013-5454807

 

 

Terug naar boven »

21 december 2021

Boosters in onze praktijk definitief van de baan - UPDATE
 

Beste mensen,  Ondanks veel overleg en allerlei inspanningen is het voor onze praktijk helaas niet haalbaar gebleken om een bijdrage te leveren aan de broodnodige boostercampagne. Te veel regels, te veel onduidelijkheden en te weinig vaccins maken het onhaalbaar. We zijn ontzettend teleurgesteld dat dit mooie initiatief en alle inzet van de huisartsen om onbegrijpelijke redenen niet omarmd wordt door de overheid, we hadden hier echt het verschil kunnen maken voor onze patiënten

 

Terug naar boven »

21 december 2021

Update Booster campagne
 

In tegenstelling tot het bericht heden in het Brabants Dagblad over de huisartsen die hun patienten gaan Boosteren deze week, hebben wij, de huisartsen in Midden-Brabant (Tilburg eo.) vooralsnog GEEN toestemming gekregen van het ministerie van VWS, om de Boosters door de eigen huisarts te laten geven. Wij betreuren dit zeer en mocht het nog vernaderen dan ziet u het op deze site. Belt u met vragen over de Boosterprikken aub niet met de praktijk. De praktijk is momenteel al erg belast. Dank u voor uw begrip.

 

Terug naar boven »

December 2021

Herhaalrecepten
 

Tot nader bericht kunnen er helaas geen herhaalrecepten via de website aangevraagd worden. Het kan wel via de herhaalreceptenlijn (keuze 2) of via mijngezondheidsnet.

Met vriendelijke groeten,

Team perron 1 huisartsen

 

Terug naar boven »

9 juli

Update vaccineren
 

Ministerie van VWS besluit: keuzevrijheid na 1e vaccinatie met Astra Zeneca

Mensen die 1 prik van AstraZeneca hebben gehad, krijgen de keuze of zij voor de tweede prik weer AstraZeneca willen of het vaccin van Pfizer.

Mensen die de voorkeur geven aan een tweede prik met Pfizer kunnen vanaf 16 juli de GGD bellen om een afspraak te plannen. Alle anderen kunnen hun afspraak bij ons (locatie Groeseindstraat 64) op 21 juli gewoon door laten gaan.

 

Terug naar boven »

1 april 2021

Vanaf 1 april is de praktijk gesloten voor nieuwe patienten
 

Vanaf 1 april 2021 is de praktijk gesloten voor nieuwe patienten. Als er weer ruimte vrij komt voor nieuwe patienten, zullen we dat via deze site melden.

Groet Team Perron I huisartsen

 

Terug naar boven »

15 maart

Vaccinaties aanstaande woensdag gaan niet door
 

We hebben hedenochtend van ministerie VWS te horen gekregen, dat alle vaccinaties met AstraZeneca tenminste 2 weken opgeschort worden. Dit omdat er nader omderzoek gedaan moet worden naar het ontstaan van eventuele bloedproppen, na het toedienen van het vaccin.

Dat betekent dat aanstaande woensdag 17 maart GEEN vaccinaties gegeven zullen worden !

Vooralsnog wordt deze groep gevaccineerd op woensdag 31 maart 2021. Het tijdstip is dan hetzelfde als dat het 17 maart had moeten zijn. De tweede prik is dan op woe 23 juni 2021 (tenzij de overheid anders bepaald, houd u daarom de website in de gaten)

 

Terug naar boven »

15 maart

vaccinations this wednesday (17/3) CANCELED
 

Vaccinations will not take place for the time being. We were told this morning by the Ministry of Health, Welfare and Sport that all vaccinations with AstraZeneca will be suspended for at least 2 weeks. This is because further research needs to be done into the development of any blood clots after the administration of the vaccine. That means that next Wednesday, March 17, NO vaccinations will be given! For the time being, this group will be vaccinated on Wednesday March 31, 2021. The time is then the same as it should have been March 17. The second shot will then be on Wed 23 June 2021 (unless the government determines otherwise, so keep an eye on the website)

 

Terug naar boven »

22-02-2021

Vaccinaties tegen COVID-19 van start
 

 

Vaccinatie in onze praktijk start op vrijdag 26 februari, de lokatie hiervoor is Groeseindstraat 64 Tilburg

Op verschillende fronten wordt inmiddels zo snel mogelijk gevaccineerd tegen COVID-19. Ook wij huisartsen dragen hier aan bij, door te vaccineren met het AstraZeneca-vaccin. De komende tijd zullen wij zo snel als de organisatie in de praktijk en de vaccinvoorraad dat toelaat een specifieke groep patiënten gaan vaccineren.

Het RIVM heeft op basis van het advies van de Gezondheidsraad bepaald dat deze vaccinatie door de huisarts op dit moment alleen is voor:

•  mensen geboren in 1956 en 1957

•  2 groepen patiënten met een hoog risico op een ernstig beloop van een COVID-19-infectie:

1. mensen met zwaar overgewicht (een BMI van 40 of hoger), geboren tussen 1-1-1956 en 31-12-2002 (18 - 64 jaar)

2. mensen met het syndroom van Down die thuis wonen, geboren tussen 1-1-1956 en 31-12-2002 (18 - 64 jaar)

Alle bij ons bekende patiënten uit deze groepen ontvangen uiterlijk 19 feb een uitnodiging voor vaccinatie. Alleen wanneer u tot één van deze groepen behoort en op 24 feb nog geen uitnodiging heeft ontvangen, kunt u hierover contact opnemen met de praktijk.

Voor alle andere patiënten geldt: op dit moment kunnen wij niet anders dan u om geduld vragen. Wij weten niet wanneer u aan de beurt bent voor vaccinatie.

Uiteraard staat onze patiëntenzorg voorop. We plannen het vaccineren zo in dat dit spoedig en goed kan plaatsvinden, naast de zorg voor al onze patiënten.

Samen krijgen we corona eronder.

Wilt u meer weten over vaccinatie tegen corona?

In deze folder van de overheid wordt de vaccinatie uitgelegd. Ook kunt u deze video bekijken waarin dit in eenvoudige taal wordt uitgelegd. 

Of kijk op Thuisarts.nl voor betrouwbare informatie over de vaccinatie tegen corona.

 

Terug naar boven »

22-02-2021

COVID vaccinations starts from friday
 

Vaccination in our practice starts on Friday, February 26, location will be Groeseindstraat 64 Tilburg

Vaccinations against COVID-19 are now being carried out on various fronts as soon as possible. We GPs also contribute to this by vaccinating with the AstraZeneca vaccine. In the coming period, we will vaccinate a specific group of patients as soon as the organization in practice and the vaccine stock allows. On the basis of the advice of the Health Council, the RIVM has determined that this vaccination by the general practitioner is currently only for:

• people born in 1956 and 1957

• 2 groups of patients with a high risk of a serious course of a COVID-19 infection:

1.Overweight people (a BMI of 40 or higher), born between 1-1-1956 and 31-12-2002 (18 - 64 years)

2.People with Down's syndrome living at home, born between 1-1-1956 and 31-12-2002 (18 - 64 years)

All patients from these groups known to us will receive an invitation for vaccination no later than 19 Feb. You can only contact the practice if you belong to one of these groups and have not received an invitation by 24 Feb.

For all other patients, we cannot help but ask you for patience at this time. We do not know when it is your turn for vaccination. Naturally, our patient care comes first. We plan the vaccination in such a way that this can take place quickly and properly, in addition to the care for all our patients.

Together we get corona underneath.

 

 

 

Terug naar boven »

27 oktober 2020

Let op: bericht van RIVM, te weinig griepvaccinaties
 

Griepprikken het eerst naar mensen met een medische aandoening en 70-plussers

Er lijkt meer vraag naar griepprikken bij de huisartsen te zijn dan dat er voorraad is. Daarom heeft staatssecretaris Blokhuis, na advies van het RIVM, besloten om gezonde mensen van 60 tot en met 69 jaar te vragen nu niet in te gaan op de uitnodiging voor de griepprik. Zo kunnen in ieder geval de meest kwetsbare mensen een vaccin krijgen. Mensen met een medische aandoening (diabetes, een hart-, long- of nierziekte of een verminderde weerstand) en mensen van 70 jaar en ouder lopen meer gezondheidsrisico’s als ze griep krijgen. Als deze groep eenmaal gevaccineerd is, kunnen overgebleven vaccins worden gebruikt voor gezonde mensen van 60 tot en met 69 jaar. Aan het einde van de griepprikperiode in december wordt duidelijk of er vaccins over zijn. Uw huisarts kan deze situatie niet veranderen, hier is sprake van overmacht. Er is een landelijke en internationale verhoogde vraag naar griepprikken. Er is voorafgaand aan de griepvaccinatiecampagne door het RIVM wel een maximaal aantal vaccins extra ingekocht. Daardoor zijn er dit jaar ruim een half miljoen extra vaccins beschikbaar. Het duurt ongeveer 6 maanden om griepprikken te maken, dus er kunnen voor dit griepseizoen geen nieuwe griepprikken bijgemaakt worden. We moeten het daarom doen met de voorraad vaccins die er nu is. Wat kunt u zelf doen? De maatregelen die we met elkaar nemen tegen corona helpen ook om griep te voorkomen en anderen niet te besmetten. U verkleint de kans op griep door:

•1,5 m afstand te houden van anderen

•vaak uw handen te wassen met water en zeep

•drukte te vermijden

Voor meer informatie zie: rivm.nl/griepprik

 

Terug naar boven »

19 oktober 2020

Griepvaccinaties uitnodigingen vertraagd
 

Dit bericht is voor alle patienten die een uitnodiging krijgen voor de griepvaccinatie. Omdat de brieven helaas vertraagd zijn bij Post NL, hierbij alvast de inhoud van de uitnodiging.

Heeft u geen uitnodiging, dan is er helaas ook geen griepprik voor u.

 

LET OP: DE GRIEPPRIKKEN WORDEN GEGEVEN OP DE GROESEINDSTRAAT 64 te TILBURG

 

De griepprik wordt gegeven op de volgende data

U wordt verzocht, in verband met spreiding van de drukte, bij voorkeur te komen op hieronder aangegeven  data en tijden:

Eerste letter Achternaam         Datum                                   Tijd

A t/m F                                       Maandag 26-10-20                 13.00 – 17.00 u

G t/m M                                      Dinsdag 27-10-20                   13.00 – 17.00 u

N t/m T                                       Woensdag 28-10-20               13.00 – 17.00 u

U t/m Z                                       Donderdag 29-10-20               13.00 – 17.00 u

Als u verhinderd bent op de voor u aangewezen dag, is er op vrijdag  30 oktober een tweede mogelijkheid om de griepprik te krijgen, tussen 13-00 en 17.00 uur.

 

Let op:

Uw huisarts neemt maatregelen tegen het coronavirus. Het is daarom veilig om naar de praktijk te komen. U kunt meehelpen:

- Blijf thuis en maak een nieuwe afspraak als u 1 of meer van deze klachten heeft: verkoudheid, keelpijn, niezen, hoesten, opeens moe, niet meer ruiken of proeven, koorts. 

- Houd 1,5 meter afstand van anderen.

- Neem deze brief mee naar de afspraak.

- U krijgt de griepprik in uw bovenarm. Draag daarom kleren waarbij u gemakkelijk uw bovenarm bloot kunt maken.

- Indien u in het bezit bent van een mondkapje, zou u deze dan, voor uw en onze gezondheid,  willen gebruiken

- i.v.m. beperkte parkeergelegenheid is het verstandig om, indien mogelijk, niet met de auto te komen.

 

Terug naar boven »

29 september

Corona (covid-19)
 

Update m.b.t. Corona virus (CoVid-19)

- Kom alstublieft NIET meer zomaar de praktijk binnen wandelen zonder afspraak.

- Indien u in het bezit bent van een mondkapje deze graag dragen voor uw en onze veiligheid.

- Graag alleen naar het spreekuur komen voor zover mogelijk.

- Voor het maken van afspraken, aanvragen van herhaalrecepten en andere vragen graag telefonisch contact opnemen en niet meer naar de balie komen.

- De assistente zal aan de telefoon aanvullende vragen stellen om te beoordelen of een afspraak op de praktijk nodig is of dat het mogelijk een telefonische afspraak wordt.

 

Terug naar boven »

1 september

Open voor nieuwe patienten
 

We zijn weer geopend voor nieuwe patienten! U kunt op deze site het inschrijfformulier downloaden.

 

Terug naar boven »

1 juli

Toegang Gezondheidsportaal
 

Vanaf 1 juli krijgt iedereen die een mailadres bij ons geregistreerd heeft een uitnodiging van MijnGezondheid.net

Patienten van 16 jaar en ouder kunnen een gezondheidsportaal openen op MijnGezondheid.net. Hierdoor krijgt u inzage in uw medische gegevens, kunt u medicatie herhalen en e-consulten doen.

From July 1, everyone who has registered an email-address with us, will receive an invitation from MijnGezondheid.net Patients aged 16 and over can access a health portal at MijnGezondheid.net. This gives you access to your medical data, you can repeat medication and do e-consultations

 

Terug naar boven »

juni 2020

Open voor nieuwe inschrijvingen
 

Beste patiënt,

Perron 1 huisartsen is vanaf 1 juli 2020 weer geopend voor nieuwe patiënt inschrijvingen.

Team Perron 1 huisartsen

 

Terug naar boven »

april 2020

Corona klachten ?
 

 • Blijf thuis bij 1 of meer van deze klachten: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, moeilijk ademen, koorts (boven 38 graden).
  • Blijf thuis tot u 24 uur geen klachten heeft.
  • U hoeft de huisarts niet te bellen.
 • Bel wel direct de huisarts of huisartsenpost als 1 of meer van deze punten voor u klopt:
  • u wordt in een paar dagen steeds zieker
  • u ademt steeds moeilijker (bijvoorbeeld bij het lopen)
  • u raakt steeds meer in de war
  • u heeft meer dan 3 dagen koorts
  • u bent ouder dan 70, u heeft een chronische ziekte of minder weerstand EN u krijgt koorts
 • Ga NIET naar de huisarts toe. 
 • Voor kinderen zijn de adviezen hetzelfde als voor volwassenen.
 • Probeer te voorkomen dat u het coronavirus krijgt of aan anderen geeft:
  • Was uw handen vaak met zeep.
  • Nies en hoest in uw elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes.
  • Geef anderen geen hand.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen.

 

Terug naar boven »

15 maart 2020

Tijdelijke praktijkregels m.b.t. Corona virus CoVid 19
 

De belangrijkste tijdelijke praktijkregels op een rij, als aanvulling op de vorige update van 14 maart 2020 (zie vorige bericht):

Kom a.u.b. NIET meer zomaar de praktijk binnen wandelen zonder afspraak! 

- Heeft u koorts en luchtwegklachten kom dan NIET naar de praktijk, maar bel naar de praktijk en luister eerst naar optie 9, heeft u daarna nog vragen, dan belt u opnieuw en kiest voor optie 3.

- In de ochtend doen de huisartsen alleen spoedspreekuren. 

- In de middag hebben we een speciaal spreekuur voor verdenking Corona klachten. Er worden zeer strikte hygiene maatregelen in acht genomen. LET OP: graag op tijd komen zodat je andere patienten niet tegenkomt.

- Spreekuren van onze POH- S (Marjan) en van onze POH-GGZ (Wen, Marije en Christel) zijn enkel nog telefonisch, kom dus niet naar de praktijk, u wordt gebeld.

- De raampjes bij onze balies blijven dicht uit hygienisch oogpunt.

- Verwijsbrieven en labformulieren niet meer ophalen, maar deze worden indien nodig per post naar u verstuurd.

Wij beseffen dat dit vervelende maatregelen zijn, maar we zullen zeer serieus om moeten gaan met deze dreiging.

Team Perron 1 Huisartsen

 

Terug naar boven »

14 maart 2020

Update Corona virus CoVid 19
 

 

Heeft u geen verkoudheidsklachten of hoestklachten en wilt u informatie over het Corona virus, kijk dan op Thuisarts.nl of de website van het RIVM. U kunt ook bellen naar de praktijk en kiezen voor OPTIE 4.

Heeft u koorts en luchtwegklachten kom dan NIET naar de praktijk, maar bel naar de praktijk en luister eerst naar optie 4, heeft u daarna nog vragen, dan belt u opnieuw en kiest voor optie 3.

Vanaf 12 maart j.l. hebben wij een speciaal spreekuur voor verdenking Corona klachten. De spreekuren vinden per definitie in de middag plaats en er worden zeer strikte hygiene maatregelen in acht genomen. De spreekuren zijn er om de mate en ernst van ziekte te bepalen. Vervolgens kan dan het beleid vastgesteld worden; bijvoorbeeld ziekenhuisopname, thuis-isolatie of andere maatregelen (bij griep of niet-corona gerelateerde hoestklachten)

Kom aub NIET meer zomaar de praktijk binnen wandelen zonder afspraak! Reguliere afspraken en controles zijn t.n.o. in de middagen niet standaard meer mogelijk, maar zijn altijd in overleg met de assistentes. Als het niet kan, vanwege de Corona spreekuren, dan graag GEEN discussies met de assistente.

Wij beseffen dat dit vervelende maatregelen zijn, maar we zullen zeer serieus om moeten gaan met deze dreiging

Team Perron 1 Huisartsen

 

Terug naar boven »

1 maart 2020

UPDATE CORONA virus.
 

Coronavirus in Nederland

Als je in Nederland verkouden bent of longklachten hebben, hoef je je meestal geen zorgen te maken dat je het nieuwe coronavirus hebt. De kans is veel groter dat je gewoon griep hebt of een ander verkoudheidsvirus. (kijk voor meer informatie op www.thuisarts.nl)

Heb je twijfels, ga dan NIET naar je huisarts, de huisartsenpost of de Eerste Hulp toe vanwege mogelijk besmettingsgevaar. Kijk voor meer informatie op: www.rivm.nl of www.ggdhvb.nl Hier vindt u de meest recente informatie en antwoord op heel veel vragen.

Neem pas telefonisch contact op met je huisarts, de huisartsenpost of de lokale GGD als je écht alle onderstaande vragen met JA kunt beantwoorden:

·         Ik heb koorts, ik hoest en ik ben kortademig.

·         Ik ben de afgelopen twee weken in contact geweest met een patiënt waarbij het coronavirus is vastgesteld.

·         Ik ben de afgelopen twee weken in een land of regio geweest waar het coronavirus wijdverspreid is. Denk hierbij aan China, Iran Singapore, Zuid-Korea en Noord-Italië.

De huisarts overlegt indien nodig met de GGD of verder onderzoek nodig is.

Houd er rekening mee dat de wachttijden aan de telefoon bij de huisarts en huisartsenpost momenteel veel langer kunnen zijn dan u gewend bent.

 

Terug naar boven »

Januari 2020

Bloedafname
 

Beste patiënt,

Let op, de dagen voor bloedafname zijn gewijzigd per 20 januari 2020.

Bloedafname bij ons op de praktijk is vanaf 20 januari 2020 mogelijk op dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.00 uur tot 8.45 uur.

Team Perron 1 huisartsen

 

Terug naar boven »

Januari 2019

Annuleren afspraken
 

Beste patiënt,

Bij verhindering van reeds gemaakte afspraken graag uiterlijk 24 uur van tevoren afmelden. Indien u niet tijdig annuleert of bij het niet verschijnen op de afspraak zijn wij genoodzaakt het tarief van de gereserveerde afspraak aan u te declareren.

Team Perron 1 huisartsen

 

Terug naar boven »

Januari 2019

Bloedafname
 

Beste patiënt,

Bloedafname bij ons op de praktijk is vanaf heden op maandag, woensdag en vrijdag van 8.00 uur tot 8.45 uur.

Team Perron 1 huisartsen

 

Terug naar boven »

Januari 2019

Balie
 

Beste patiënt,

Wegens grote drukte is het niet meer mogelijk om afspraken aan de balie te maken en/of herhaalrecepten aan te vragen. Dit kunt u telefonisch doen of via de website herhaalrecepten aanvragen.

Team Perron 1 huisartsen

 

Terug naar boven »

Januari 2018

Overname praktijk; naamswijziging
 

Beste patiënt van dokter Pijman,

Zoals u zojuist in de brief van Dokter Pijman heeft kunnen lezen gaat hij beginnen aan een nieuwe uitdaging en daarom zullen wij per 1-1-2018 met frisse zin de praktijk overnemen! Wie zijn wij?  Dokter Dommeck en dokter Groot. Vanaf 1 juni zal ook dokter Sannen het team komen versterken en dit alles met de voor u vertrouwde doktersassistentes en ondersteunend personeel.

Voor u als patiënt verandert er weinig. De bereikbaarheid van de praktijk blijft ongewijzigd. U wordt op het spreekuur gezien door enthousiaste huisartsen, waarbij we streven naar twee vaste gezichten voor u. Huisarts Groot zal met name op de achtergrond werkzaam zijn in de praktijk.

Naamsverandering. De praktijk gaat per 1-1-2018 Perron 1 huisartsen  heten. Wilt u de naamswijziging van de praktijk melden bij uw andere zorgverleners? (ziekenhuis, apotheek, Centrale Huisartsen Post)

De locatie en het telefoonnummer blijven hetzelfde:

Perron 1 huisartsen
Spoorlaan 374,
5038 CD TILBURG
013- 581 00 65

Stijn Dommeck; Als huisarts sta ik voor laagdrempelige en zoveel mogelijk persoonsgerichte zorg. Zorg naar de huidige standaarden en waar nodig in samenwerking met andere zorgverleners. Dit doe ik straks natuurlijk niet alleen, maar samen met ons betrokken team van Perron I huisartsen.

Leonie  Sannen; Met veel enthousiasme ga ik aan de slag bij Perron 1 huisartsen. Als huisarts hecht ik waarde aan medische zorg dicht bij huis, afgestemd op de behoefte van de individuele patiënt met aandacht voor de persoonlijke context, wensen en behoefte van eenieder.

Dick Groot; Een hoog service niveau en goede persoonlijke contacten, waarbij laagdrempeligheid en kwalitatief goede zorg een speerpunt is, vind ik als huisarts erg belangrijk.

Met dank en graag tot ziens,

Team Perron 1 huisartsen

 

 

Terug naar boven »

 

stethoscoop huisarts