Perron 1 Huisartsen Tilburg

Actueel

November 2018

Gesloten voor nieuwe inschrijvingen
 

Beste patiënt,

Tot 01-01-2019 zijn wij gesloten voor nieuwe patiëntinschrijvingen.

Team Perron 1 huisartsen

 

Terug naar boven »

November 2018

Bloedafname
 

Beste patiënt,

Wegens omstandigheden is bloedafname op onze praktijk tot nader bericht niet mogelijk. Voor bloedafname zult u verwezen worden naar de prikposten van Diagnostiek Brabant.

Team Perron 1 huisartsen

 

Terug naar boven »

Oktober 2018

Griepvaccinaties
 

De jaarlijkse griepvaccinaties zullen gegeven worden op dinsdag 23 oktober 2018 van 15.00 - 18.00 uur

 

Terug naar boven »

Januari 2018

Overname praktijk; naamswijziging
 

Beste patiënt van dokter Pijman,

Zoals u zojuist in de brief van Dokter Pijman heeft kunnen lezen gaat hij beginnen aan een nieuwe uitdaging en daarom zullen wij per 1-1-2018 met frisse zin de praktijk overnemen! Wie zijn wij?  Dokter Dommeck en dokter Groot. Vanaf 1 juni zal ook dokter Sannen het team komen versterken en dit alles met de voor u vertrouwde doktersassistentes en ondersteunend personeel.

Voor u als patiënt verandert er weinig. De bereikbaarheid van de praktijk blijft ongewijzigd. U wordt op het spreekuur gezien door enthousiaste huisartsen, waarbij we streven naar twee vaste gezichten voor u. Huisarts Groot zal met name op de achtergrond werkzaam zijn in de praktijk.

Naamsverandering. De praktijk gaat per 1-1-2018 Perron 1 huisartsen  heten. Wilt u de naamswijziging van de praktijk melden bij uw andere zorgverleners? (ziekenhuis, apotheek, Centrale Huisartsen Post)

De locatie en het telefoonnummer blijven hetzelfde:

Perron 1 huisartsen
Spoorlaan 374,
5038 CD TILBURG
013- 581 00 65

Stijn Dommeck; Als huisarts sta ik voor laagdrempelige en zoveel mogelijk persoonsgerichte zorg. Zorg naar de huidige standaarden en waar nodig in samenwerking met andere zorgverleners. Dit doe ik straks natuurlijk niet alleen, maar samen met ons betrokken team van Perron I huisartsen.

Leonie  Sannen; Met veel enthousiasme ga ik aan de slag bij Perron 1 huisartsen. Als huisarts hecht ik waarde aan medische zorg dicht bij huis, afgestemd op de behoefte van de individuele patiënt met aandacht voor de persoonlijke context, wensen en behoefte van eenieder.

Dick Groot; Een hoog service niveau en goede persoonlijke contacten, waarbij laagdrempeligheid en kwalitatief goede zorg een speerpunt is, vind ik als huisarts erg belangrijk.

Met dank en graag tot ziens,

Team Perron 1 huisartsen

 

 

Terug naar boven »

 

stethoscoop huisarts