Perron 1 Huisartsen Tilburg

Actueel

Januari 2020

Bloedafname
 

Beste patiënt,

Let op, de dagen voor bloedafname zijn gewijzigd per 20 januari 2020.

Bloedafname bij ons op de praktijk is vanaf 20 januari 2020 mogelijk op dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.00 uur tot 8.45 uur.

Team Perron 1 huisartsen

 

Terug naar boven »

10 april 2019

Voorlopige patiƫntenstop
 

Beste patiënt,

Perron 1 huisartsen is vanaf heden gesloten voor nieuwe patiënten, met uitzondering van gezinshereniging.

Team Perron 1 huisartsen

 

 

 

Terug naar boven »

Januari 2019

Annuleren afspraken
 

Beste patiënt,

Bij verhindering van reeds gemaakte afspraken graag uiterlijk 24 uur van tevoren afmelden. Indien u niet tijdig annuleert of bij het niet verschijnen op de afspraak zijn wij genoodzaakt het tarief van de gereserveerde afspraak aan u te declareren.

Team Perron 1 huisartsen

 

Terug naar boven »

Januari 2019

Bloedafname
 

Beste patiënt,

Bloedafname bij ons op de praktijk is vanaf heden op maandag, woensdag en vrijdag van 8.00 uur tot 8.45 uur.

Team Perron 1 huisartsen

 

Terug naar boven »

Januari 2019

Balie
 

Beste patiënt,

Wegens grote drukte is het niet meer mogelijk om afspraken aan de balie te maken en/of herhaalrecepten aan te vragen. Dit kunt u telefonisch doen of via de website herhaalrecepten aanvragen.

Team Perron 1 huisartsen

 

Terug naar boven »

Januari 2018

Overname praktijk; naamswijziging
 

Beste patiënt van dokter Pijman,

Zoals u zojuist in de brief van Dokter Pijman heeft kunnen lezen gaat hij beginnen aan een nieuwe uitdaging en daarom zullen wij per 1-1-2018 met frisse zin de praktijk overnemen! Wie zijn wij?  Dokter Dommeck en dokter Groot. Vanaf 1 juni zal ook dokter Sannen het team komen versterken en dit alles met de voor u vertrouwde doktersassistentes en ondersteunend personeel.

Voor u als patiënt verandert er weinig. De bereikbaarheid van de praktijk blijft ongewijzigd. U wordt op het spreekuur gezien door enthousiaste huisartsen, waarbij we streven naar twee vaste gezichten voor u. Huisarts Groot zal met name op de achtergrond werkzaam zijn in de praktijk.

Naamsverandering. De praktijk gaat per 1-1-2018 Perron 1 huisartsen  heten. Wilt u de naamswijziging van de praktijk melden bij uw andere zorgverleners? (ziekenhuis, apotheek, Centrale Huisartsen Post)

De locatie en het telefoonnummer blijven hetzelfde:

Perron 1 huisartsen
Spoorlaan 374,
5038 CD TILBURG
013- 581 00 65

Stijn Dommeck; Als huisarts sta ik voor laagdrempelige en zoveel mogelijk persoonsgerichte zorg. Zorg naar de huidige standaarden en waar nodig in samenwerking met andere zorgverleners. Dit doe ik straks natuurlijk niet alleen, maar samen met ons betrokken team van Perron I huisartsen.

Leonie  Sannen; Met veel enthousiasme ga ik aan de slag bij Perron 1 huisartsen. Als huisarts hecht ik waarde aan medische zorg dicht bij huis, afgestemd op de behoefte van de individuele patiënt met aandacht voor de persoonlijke context, wensen en behoefte van eenieder.

Dick Groot; Een hoog service niveau en goede persoonlijke contacten, waarbij laagdrempeligheid en kwalitatief goede zorg een speerpunt is, vind ik als huisarts erg belangrijk.

Met dank en graag tot ziens,

Team Perron 1 huisartsen

 

 

Terug naar boven »

 

stethoscoop huisarts